Parkano

Niemi Marja Hyvinvointihoitola Mesimarja

Kalevalainen jäsenkorjaaja Yritys: Hyvinvointihoitola Mesimarja Sähköpostiosoite: marja@mesimarja.net Puhelinnumero: 0400 464377 Parkanontie 41, 39700 Parkano Nettisivut: http://www.mesimarja.net Terveysalan lisäkoulutus: Osastonsihteeri Kielitaito: suomi, englanti Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajat täältä!

Leppihalme Nina

Kalevalainen jäsenkorjaaja Yritys: Wireex hyvinvointipalvelut Sähköpostiosoite: nina@wireex.fi Puhelinnumero: 040 5259464 Rantakatu 8, 39700 PARKANO Nettisivut: wireex.fi Terveysalan lisäkoulutus: Koulutettu hieroja Kielitaito: suomi Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajat täältä!

Kiho Janika

Kalevalainen jäsenkorjaaja Yritys: Janika Kiho Sähköpostiosoite: Janikakiho@gmail.com Puhelinnumero: 0504044977 Parkanontie 41, 39700 Parkano Terveysalan lisäkoulutus: koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja Kielitaito: suomi, englanti Tekee hoitoja: arkisin, lauantaisin Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen… Lue lisää »Kiho Janika