Kuusankoski

Rautjoki Suvi

Kalevalainen jäsenkorjaaja Sähköpostiosoite: suvi.rautjoki@gmsil.com Puhelinnumero: 0500484666 Valtakatu 25, 45700 Kuusankoski Terveysalan lisäkoulutus: Urheiluheroja Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajat täältä!

Nikula Tuuli

Kisälli Puhelinnumero: 044 5511756 Kuusankoski (45740) Nettisivut: https://osaajia.omapaja.fi/tuuli-katariina Kielitaito: suomi Tekee hoitoja: kotikäynteinä, arki-iltaisin, lauantaisin, sunnuntaisin Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajat täältä!

Marsala Olli

Kalevalainen jäsenkorjaaja Sähköpostiosoite: marsala.olli@gmail.com Puhelinnumero: 040 5483238 Tähteenkatu 18, 45700 Kuusankoski Terveysalan lisäkoulutus: Lähihoitaja Kielitaito: suomi Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajat täältä!

Kukkola Riikka

Kalevalainen jäsenkorjaaja Yritys: Tmi Riikan hoitohuone Sähköpostiosoite: tmiriikan@gmail.com Valtakatu 23, 45700 Kuusankoski Facebook: Tmi riikan hoitohuone Instagram: @@tmiriikanhoitohuone Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajat täältä!

Knihtilä Sami

Kalevalainen jäsenkorjaaja Yritys: Kymen Hierontapalvelu Sähköpostiosoite: sami.knihtila@pp.inet.fi Puhelinnumero: 040 5819762 Kauppalanaukio 3 A 2, 45700 Kuusankoski (Kuusaan keskusta) Nettisivut: kymenhierontapalvelu.fi Terveysalan lisäkoulutus: Koulutettu hieroja Kielitaito: suomi Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen… Lue lisää »Knihtilä Sami