Haukipudas

Ruuska Heidi

Kalevalainen jäsenkorjaaja Yritys: Jäsenkorjaus Ikigai Sähköpostiosoite: ikigai@jäsenkorjaus.com Puhelinnumero: 0404 131311 Haukilenkki 11, 90830 Haukipudas Nettisivut: www.jäsenkorjaus.com Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajat täältä!

Korva Helena

Kalevalainen jäsenkorjaaja Sähköpostiosoite: hellu_k@windowslive.com Puhelinnumero: 045 6745942 Kellontie 164, 90820 Haukipudas (Kello) Terveysalan lisäkoulutus: Röntgenhoitaja Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Löydät kaikki kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajat täältä!

Kaikkonen Mervi

Kalevalainen jäsenkorjaaja Yritys: Hyvinvointipalvelut Merian Sähköpostiosoite: hyvinvointipalvelutmerian@gmail.com Puhelinnumero: 040-5116572 Leppäpiha 8, 90830 Haukipudas (Haukipudas / Oulu) Terveysalan lisäkoulutus: Fysioterapeutti AMK, Ttm Kielitaito: suomi, englanti Lisätiedot: Fysioterapia, kalevalainen jäsenkorjaus, CranioSacral-terapia, yinjooga… Lue lisää »Kaikkonen Mervi