Anatomiakoulutus, Hattula

Kouluttajana toimii anatomiaopettaja, kalevalainen jäsenkorjaaja Maria Olli-Vesalainen.

Opiskelijoilla (perus-, jatko- ja seurantakoulutusjakso) on mahdollisuus hakeutua anatomian ymmärtämistä lisäävään koulutukseen. Koulutuksen tarkoitus on tarjota kehon rakenteiden ja toimintojen perusasiaa kalevalaisten jäsenkorjaajien tarpeisiin, joten viikonloppuna käsitellään lähinnä sellaisia asioita, joita hoitajan on työssään hyvä osata ja ymmärtää.

Koulutus keskittyy ensisijaisesti tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin, toimintaan ja yhteispeliin
pääasiassa seuraavansisältöisesti:

1. Luusto: perusrakenteet eli luut, niiden väliset liitokset, liikkeet, mahdolliset poikkeavuudet jne.
  2. Lihaksisto: perusrakenteet, muodot, kiinnittyminen, toiminta, liikkeet jne.
  3. Hermosto: perusrakenteet, ryhmittely, toiminta, vaikutukset jne.

Samalla kerrataan tietysti luiden, lihasten ja hermojen nimistöä ja käsitellään mahdollisuuksien mukaan muitakin elinjärjestelmiä sekä muita esille nousevia asioita.

Hinta 190 €, sisältäen kirjalliset materiaalit. Ei sisällä majoitusta tai ruokailuja.

Ilmoittautumiset maria.olli-vesalainen@anvianet.fi.

Majoitustiedustelut myynti@petays.fi tai p. 03-673301.

Huom. Ajankohdat voivat muuttua.

Ajankohdat

Täydennyskoulutus: alkaa 23.4.2022, kesto 2 pv

Kouluttaja(t)

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.