Jäsenyys

Jäsenmaksu on 50 euroa kalenterivuodessa. Aloittaessaan opiskelun oppilas liittyy ensin seuran jäseneksi ja maksaa jäsenmaksun liittymisen yhteydessä.

Liity jäseneksi

Kansanlääkintäseuran jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja nopeaa. Täytä vain tietosi linkin takaa löytyvälle lomakkeelle, maksa jäsenmaksu vaikka heti netissä ja siinä kaikki!

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN

Vuoden 2021 alusta kaikki jäsenet saavat laskun pääasiassa sähköpostitse ja maksuvaihtoehtoina on nettipankkien lisäksi myös laskuvaihtoehto, jolloin maksuaikaa on 14 päivää. Mikäli lasku on hukassa, voit kirjautua jäsentietoihisi näiden ohjeiden avulla ja löytää sen jäsentiedoistasi, kohdasta ”Laskut”.

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

Jäsentietojen päivittäminen tapahtuu omatoimisesti osoitteessa https://flomembers.com/kansanlaakintaseura. Jäsentietojen päivitykseen löydät ohjeet täältä.

Mikäli et ole saanut jäsenrekisterin aktivointiviestiä, ota yhteyttä Päiviö Vertaseen.

MUUT MAKSUT KANSANLÄÄKINTÄSEURAN TILILLE

Esim. kirja- ja paitatilausmaksut, ei jäsenmaksuja.

Saaja: Kansanlääkintäseura ry
Pankki: Osuuspankki