Jäsenyys

Jäsenmaksu on 50 euroa kalenterivuodessa. Aloittaessaan opiskelun oppilas maksaa jäsenmaksun liittyessään seuran jäseneksi ennen osallistumistaan ensimmäiselle koulutusjaksolle.

Jäsenmaksun maksaminen

Vuoden 2020 loppupuolelta lähtien uudet jäsenet saavat liittyessään sähköpostiinsa maksuohjeet. Vaihtoehtoina on maksaa heti nettipankin kautta tai käyttää sähköpostin liitteenä olevaa laskua, jolloin maksuaikaa on 14 päivää. Hinta on molemmissa vaihtoehdoissa sama.

Vuoden 2021 alusta kaikki jäsenet saavat laskun pääasiassa sähköpostitse ja maksuvaihtoehtoina on nettipankkien lisäksi myös laskuvaihtoehto, jolloin maksuaikaa on 14 päivää. Mikäli lasku on hukassa, voit kirjautua jäsentietoihisi alla olevien ohjeiden avulla ja löytää sen jäsentiedoistasi.

Muut maksut Kansanlääkintäseuran tilille

Saaja: Kansanlääkintäseura ry
Pankki: Osuuspankki
Tilinumero: FI66 5124 0440 0206 59

Jäsentietojen päivittäminen

Jäsentietojen päivittäminen tapahtuu omatoimisesti osoitteessa https://flomembers.com/kansanlaakintaseura. Jäsentietojen päivitykseen löydät ohjeet täältä.

Mikäli et ole saanut jäsenrekisterin aktivointiviestiä, ota yhteyttä Päiviö Vertaseen.

Etkö ole vielä jäsen?

Kansanlääkintäseuran jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja nopeaa. Täytä vain tietosi linkin takaa löytyvälle lomakkeelle, maksa jäsenmaksu vaikka heti netissä ja siinä kaikki!