Jäsenyys

Jäsenmaksu on 50 euroa kalenterivuodessa. Aloittaessaan opiskelun oppilas liittyy ensin seuran jäseneksi ja maksaa jäsenmaksun liittymisen yhteydessä.

Liity jäseneksi

Kansanlääkintäseuran jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja nopeaa. Täytä vain tietosi linkin takaa löytyvälle lomakkeelle, maksa jäsenmaksu vaikka heti netissä ja siinä kaikki!

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN

Vuoden 2021 alusta kaikki jäsenet saavat laskun pääasiassa sähköpostitse ja maksuvaihtoehtoina on nettipankkien lisäksi myös laskuvaihtoehto.

Mikäli lasku on hukassa, voit kirjautua jäsentietoihisi näiden ohjeiden avulla ja löytää sen jäsentiedoistasi, kohdasta ”Laskut”.

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

Jäsentietojen muokkaaminen onnistuu omatoimisesti, kirjautumislinkki löytyy alempaa. Tietojen muokkaamiseen tarvitset jäsenrekisterin aktivointiviestin. Mikäli et ole saanut sellaista, ota yhteyttä Päiviö Vertaseen tai Rami Aaltoon.

Jäsenyyden päättäminen

Kansanlääkintäseuran jäsenyyden päättäminen onnistuu helpoiten jäsentiedoistasi käsin, kohdasta ”Eronpyyntö”.

MUUT MAKSUT KANSANLÄÄKINTÄSEURAN TILILLE

Esim. kirja- ja paitatilausmaksut, ei jäsenmaksuja.

Saaja: Kansanlääkintäseura ry
Pankki: Osuuspankki